Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Filliers Dry Gin 28 Pine Blossom

50Cl
42,6 %

Filliers Dry Gin 28 Pine Blossom er en belgisk gin, og som navnet antyder ja, så indeholder den 28 botanicals, som f.eks. er enebær, citron og appelsinskal udover at være blevet produceret første gang i 1928. Denne gin er en special edition lavet med skud fra nåletræet “Pinus Sylvestris” (skotsk fyr), som findes langt mod nord.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Filliers Dry Gin 28 Pine Blossom er en belgisk gin, og som navnet antyder ja, så indeholder den 28 botanicals, som f.eks. er enebær, citron og appelsinskal udover at være blevet produceret første gang i 1928. Denne gin er en special edition lavet med skud fra nåletræet “Pinus Sylvestris” (skotsk fyr), som findes langt mod nord. Fyrretræet var i mange år kendt for dets medicinske egenskaber samt dets friske og sødlige smag. Dette er altså en ganske usædvanlig gin, som har en smagsprofil, der ikke lægger sig op af, hvad man typisk kender ved de traditionelle, gammeldags gin. Dog har den de ikoniske smagsnoter, som man forbinder med Filliers gin, så hvis man allerede er fan af deres Dry Gin 28 (link her), så er denne Pine Blossom et glimrende valg. Mere om Filliers og deres Dry Gin 28:Filliers har destilleret i fem generationer, som startede med Karel Filliers født i det 18 århundrede. I dag er den nuværende CEO Bernard FIlliers. Til en batch af Filliers Dry Gin 28 benyttes som minimum fire små destillater af botanicals. Desuden er alt håndlavet – lige fra plukning og hakning af urter til propningen af flaskerne, hvilket er med til at gøre denne gin helt speciel, som også udelukkende laves i små batches af 500-1000 liter af gangen.

Dette passer perfekt til Filliers Dry Gin 28 Pine Blossom

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?