Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Four Pillars Bloody Shiraz Gin

70Cl
37,8 %

Four Pillars Bloody Shiraz er en aldeles spektakulær og prisvindende gin fra det nye australske destilleri Four Pillars Distillery. Denne gin er lavet på australske Shiraz-druer, hvilket gør den til noget helt unikt. Den har en rund og krydret smag, og en rig, dyb lilla farve, som bliver pink, når ginnen blandes med tonic eller sodavand.

Den har en aroma af frisk ananas, citron og krydderier, der ledsages af en dejlig smag med søde noter af enebær og krydderier. Den passer perfekt i forskellige cocktails.

Selvom de først startede deres virksomhed i 2013, var det med en klar mission om at levere en fantastisk gin til markedet: en perfekt, klassisk gin, der ville fascinere og glæde selv den mest hærdede gin fanatiker.

kr. 574,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Four Pillars Bloody Shiraz er en aldeles spektakulær og prisvindende gin fra det nye australske destilleri Four Pillars Distillery. Denne gin er lavet på australske Shiraz-druer, hvilket gør den til noget helt unikt. Den har en rund og krydret smag, og en rig, dyb lilla farve, som bliver pink, når ginnen blandes med tonic eller sodavand. Den har en aroma af frisk ananas, citron og krydderier, der ledsages af en dejlig smag med søde noter af enebær og krydderier. Den passer perfekt i forskellige cocktails. Selvom de først startede deres virksomhed i 2013, var det med en klar mission om at levere en fantastisk gin til markedet: en perfekt, klassisk gin, der ville fascinere og glæde selv den mest hærdede gin fanatiker.

Dette passer perfekt til Four Pillars Bloody Shiraz Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?