Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Four Pillars Spiced Negroni Gin

70Cl
43,8 %

Four Pillars Spiced Negroni Gin er den første udgave af Four Pillars Bartender Series og en hyldest til selve definitionen af en cocktail. Den har den ultimative balance af spiritus, sødme og bitterhed for at stimulere alle sanser og slukke tørsten.

Denne Spiced Negroni gin er et resultat af en samtale mellem Four Pillars destiller Cameron Mackenzie og Jason Williams, som er en af verdens bedste bartendere, der tilsammen ønskede at skabe en gin specifikt til Negronien.

Ginnen indeholder mange spændende botanicals, som f.eks. tasmanske peberbærblade og kanel, samt et eksotisk krydderi fra Vestafrika, der hedder ”Grains of Paradise”.

kr. 550,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Four Pillars Spiced Negroni Gin er den første udgave af Four Pillars Bartender Series og en hyldest til selve definitionen af en cocktail. Den har den ultimative balance af spiritus, sødme og bitterhed for at stimulere alle sanser og slukke tørsten. Denne Spiced Negroni gin er et resultat af en samtale mellem Four Pillars destiller Cameron Mackenzie og Jason Williams, som er en af verdens bedste bartendere, der tilsammen ønskede at skabe en gin specifikt til Negronien. Ginnen indeholder mange spændende botanicals, som f.eks. tasmanske peberbærblade og kanel, samt et eksotisk krydderi fra Vestafrika, der hedder ”Grains of Paradise”. Derudover indgår der botanicals, som f.eks. blodappelsin, økologisk ingefær og tomater, som alle bidrager til en yderst aromatisk og krydret gin med stor kraft og intensitet. Ikke længe efter udgivelsen, blev ginnen tildelt guld ved Hong Kong International Wine & Spirits Competition i 2016 og blev ydermere hædret med en Master ved Global Gin Masters 2017.

Dette passer perfekt til Four Pillars Spiced Negroni Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?