Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Freimeister Doppelwacholder Juniper Spirit 052

50Cl
43 %

Freimeister Doppelwacholder Juniper Spirit 052 er, som navnet antyder, en enebærspiritus. På den måde minder den ganske meget om en gin, men til forskel for de fleste andre gin, benytter man ikke andre botanicals end enebær. Alligevel bliver spiritussen overraskende kompleks, med en enorm, frisk citrusagtig duft og smag.

Freimeisterkollektiv er en verdensomspændende sammenslutning af uafhængige mikrodestillerier med et fælles mål om håndværk, kvalitet og gennemsigtighed.

Destillerierne spænder over mange lande, som f.eks. Tyskland, Østrig, Mexico og Rwanda, og diversiteten i spiritustyper er lige så imponerende. Her finder du alt fra amaranth-vodka, rye whiskey og mezcal til vermouth og amaro!

kr. 330,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Freimeister Doppelwacholder Juniper Spirit 052 er, som navnet antyder, en enebærspiritus. På den måde minder den ganske meget om en gin, men til forskel for de fleste andre gin, benytter man ikke andre botanicals end enebær. Alligevel bliver spiritussen overraskende kompleks, med en enorm, frisk citrusagtig duft og smag. Freimeisterkollektiv er en verdensomspændende sammenslutning af uafhængige mikrodestillerier med et fælles mål om håndværk, kvalitet og gennemsigtighed. Destillerierne spænder over mange lande, som f.eks. Tyskland, Østrig, Mexico og Rwanda, og diversiteten i spiritustyper er lige så imponerende. Her finder du alt fra amaranth-vodka, rye whiskey og mezcal til vermouth og amaro!

Dette passer perfekt til Freimeister Doppelwacholder Juniper Spirit 052

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?