Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Freimeister London Dry Gin 206

50Cl
48 %

Freimeister London Dry Gin 206 er, som navnet antyder en London Dry Gin fra Freimeisterkollektiv, som er en verdensomspændende sammenslutning af uafhængige mikrodestillerier med et fælles mål om håndværk, kvalitet og gennemsigtighed.

Destillerierne spænder over mange lande, som f.eks. Tyskland, Østrig, Mexico og Rwanda, og diversiteten i spiritustyper er lige så imponerende. Her finder du alt fra amaranth-vodka, rye whiskey og mezcal til vermouth og amaro!

Denne London Dry Gin indeholder botanicals, som f.eks. orangeblomst, appelsinskal, bergamotte, ingefær, koriander, kardemomme. Det er en såkaldt ”New Western Style”-gin, hvor enebærret træder en anelse i baggrunden, og florale og friske citrusnoter får frit spil.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Freimeister London Dry Gin 206 er, som navnet antyder en London Dry Gin fra Freimeisterkollektiv, som er en verdensomspændende sammenslutning af uafhængige mikrodestillerier med et fælles mål om håndværk, kvalitet og gennemsigtighed. Destillerierne spænder over mange lande, som f.eks. Tyskland, Østrig, Mexico og Rwanda, og diversiteten i spiritustyper er lige så imponerende. Her finder du alt fra amaranth-vodka, rye whiskey og mezcal til vermouth og amaro! Denne London Dry Gin indeholder botanicals, som f.eks. orangeblomst, appelsinskal, bergamotte, ingefær, koriander, kardemomme. Det er en såkaldt ”New Western Style”-gin, hvor enebærret træder en anelse i baggrunden, og florale og friske citrusnoter får frit spil.

Dette passer perfekt til Freimeister London Dry Gin 206

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?