Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Garden Swift Gin

50Cl
47 %

Garden Swift Gin er en fantastisk engelsk gin fra destilleriet Capreolus i Cotswolds i det sydlige England, som er omgivet af fine dale, smukke skove, vilde blomsterenge og gyldne kalksten.

Destilleriets navn “Capreolus” kommer fra det latinske navn for den smukkeste af alle hjorte, rådyret, som lever vildt i den omkringliggende natur ved destilleriet.

Garden Swift Gin (tidligere kendt som Garden Tiger Gin) indeholder hele 34 botanicals, herunder frisk siciliansk blodappelsin og blomster fra Tillia cordata, en særlig sort af småbladet limetræ hjemmehørende i Storbritannien. Det er på ingen måde en traditionel gin, men det er definitivt en moderne klassiker.

Ginnen smager af blomster, blodappelsin, krydderi, fyr, bær og har en dejlig sødme, der fylder i munden. Den er utrolig kompleks samt rig og på ingen måde traditionel. Denne gin kan både nydes ren eller i en cocktail som for eksempel Martini eller en G&T.

Ginnen er vinder af den enormt prestigefyldte The Whisky Exchange Spirit of the Year 2017.

kr. 474,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Garden Swift Gin er en fantastisk engelsk gin fra destilleriet Capreolus i Cotswolds i det sydlige England, som er omgivet af fine dale, smukke skove, vilde blomsterenge og gyldne kalksten. Destilleriets navn “Capreolus” kommer fra det latinske navn for den smukkeste af alle hjorte, rådyret, som lever vildt i den omkringliggende natur ved destilleriet. Garden Swift Gin (tidligere kendt som Garden Tiger Gin) indeholder hele 34 botanicals, herunder frisk siciliansk blodappelsin og blomster fra Tillia cordata, en særlig sort af småbladet limetræ hjemmehørende i Storbritannien. Det er på ingen måde en traditionel gin, men det er definitivt en moderne klassiker. Ginnen smager af blomster, blodappelsin, krydderi, fyr, bær og har en dejlig sødme, der fylder i munden. Den er utrolig kompleks samt rig og på ingen måde traditionel. Denne gin kan både nydes ren eller i en cocktail som for eksempel Martini eller en G&T. Ginnen er vinder af den enormt prestigefyldte The Whisky Exchange Spirit of the Year 2017.

Dette passer perfekt til Garden Swift Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?