Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Geranium Gin

70Cl
44 %

Geranium Gin er en fantastisk gin med friske og blomstrede noter, der har vundet et hav af anderkendte priser til store internationale konkurrencer. Navnet Geranium er det engelske navn for Storkenæb. Storkenæb giver ginnen et dejligt tvist, og balancerer perfekt med enebærerne. I sandhed en verdensklasse gin!

Geranium Gin er resultatet af familiesamarbejdet mellem Henrik og Hudi Hammer. Deres kombinerede viden har skabt, hvad der i dag kategoriseres som én af verdens bedste premium London Dry Gin. Ginnen blev lanceret i 2009 med målet om at skabe en verdensklasse gin baseret på danske ingredienser. Hammer & Son producerer selv deres ”botanicals”, selv ginnens vigtige ingrediens, storkenæb. Storkenæb har desuden tidligere været anvendt som naturlægemiddel og kosttilskud, ofte i kombination med andre planter som fx enebær og citron. Ud over storkenæb indeholder Geranium Gin følgende ingredienser: Enebær, korianderfrø, citronskal, appelsinskal, lakridsrod, cassiabark, angelikarod, orrisrod og den hemmelige ingrediens, som Henrik Hammer ikke røber til nogen som helst.

Selve destilleringen og fremstillingen af ginnen foregår i på det anderkendte destilleri i Birmingham i England hos Langley Distillery af den kendte Master Destiller ’Rob’. Macerationen eller udblødningen af ingredienserne strækker sig over 48 timer i ren alkohol, der er fremstillet på hvede, hvorefter væsken destilleres, justeres med det reneste kildevand og til sidst tappes på den karakteristiske firkantede flaske.

Hammer & Son har fokus på de grønne værdier. Alt lige fra dyrkelsen af ingredienserne til strømmen, der anvendes, har bæredygtighed i førersædet

Hvordan smager ginnen?

Ginnen er dejlig smooth og velbalanceret med en delikat smag af enebær, en klar citrusaroma og dejlige eksotiske noter fra de resterende ingredienser.

Hvordan bør Geranium Gin nydes?

Geranium Gin er den perfekte ledsager i lidt sødere drinks og cocktails. Men den egner sig også fantastisk i drinks en klassisk Gin & Tonic eller Gin Hass.

Hvilke priser har Geranium Gin vundet?

Geranium Gin har vundet et hav af anderkendte priser til store internationale konkurrencer. Heriblandt nomineret som The Best New Spirit in England, The Best New Product in Germany, Winner of Best Gin & Tonic by Imbibe Magazine, Winner of New York Times Spring Cocktail Competition og mange flere.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Dette passer perfekt til Geranium Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?