Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Gin Mare

70Cl
42,7 %

Den luksuriøse Gin Mare er fremstillet i et gammelt kapel fra det 13. århundrede i en gammel fiskerlandsby mellem Costa Brava og Costa Dorada i Spanien. Det specielt særlige ved denne gin er, at ginen ikke har den præcis samme smag år efter år. Det har den ikke, fordi der bruges Arbequina oliven, hvis surhedsgrad ændres hvert år alt efter vejrets påvirkning

kr. 466,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Den luksuriøse Gin Mare er fremstillet i et gammelt kapel fra det 13. århundrede i en gammel fiskerlandsby mellem Costa Brava og Costa Dorada i Spanien. Det specielt særlige ved denne gin er, at ginen ikke har den præcis samme smag år efter år. Det har den ikke, fordi der bruges Arbequina oliven, hvis surhedsgrad ændres hvert år alt efter vejrets påvirkning. Hver destillation er altså unik. Ginen består ud over oliven af de mere traditionelle botanicals, som sammen giver ginen en eventyrlysten smag, som bringer dig ud til Spaniens kyst. Timian, basilikum og rosmarin giver dig en middelhavsfeel sammen med en brise af citrus. Kardemommen skaber sammen med enebæret og korianderen, en varme og giver et dejligt krydderi.

Dette passer perfekt til Gin Mare

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?