Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Gin Xoriguer

70Cl
38 %

Gin Xoriguer er en krystalklar gin med en aromatisk duft af enebær og nuancerede urter. Smagspaletten byder på et gavmildt enebær, som afrundes af friske noter af citrus. I finishen er enebærret og citrussen vedholdene, og her byder ginen også på et peberet indslag. Ginens smoothe og runde smag kommer fra at have lagret på egetræsfade.

På ginens etikette er der afbildet en vindmølle. Det kommer sig af, at familien var møllere ,før de blev destillatører. I 1700-tallet var den spanske ø Menorca besat af englænderne, og de løb hurtigt tør for deres elskede gin. Familien Pons besluttede derfor at blive destillatører.

kr. 322,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Gin Xoriguer er en krystalklar gin med en aromatisk duft af enebær og nuancerede urter. Smagspaletten byder på et gavmildt enebær, som afrundes af friske noter af citrus. I finishen er enebærret og citrussen vedholdene, og her byder ginen også på et peberet indslag. Ginens smoothe og runde smag kommer fra at have lagret på egetræsfade.  På ginens etikette er der afbildet en vindmølle. Det kommer sig af, at familien var møllere ,før de blev destillatører. I 1700-tallet var den spanske ø Menorca besat af englænderne, og de løb hurtigt tør for deres elskede gin. Familien Pons besluttede derfor at blive destillatører. 

Dette passer perfekt til Gin Xoriguer

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?