Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Ginbraltar Eucalyptus Dry Gin

70Cl
40 %

Ginbraltar Eucalyptus Dry Gin er en skøn smagsoplevelse. I aromaen vil du støde på subtile og uventede noter af de forskellige botanicals. Aromaen fremstår som subtil og intens på samme tid. Der er indslag fra en mousserende citrus, koriander og ingefær som giver ginen sin karakteristiske smag.

kr. 442,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Ginbraltar Eucalyptus Dry Gin er en skøn smagsoplevelse. I aromaen vil du støde på subtile og uventede noter af de forskellige botanicals. Aromaen fremstår som subtil og intens på samme tid. Der er indslag fra en mousserende citrus, koriander og ingefær som giver ginen sin karakteristiske smag. Men også kardemomme og muskatnød, som tilføjer ginen en dybde og varme. Denne velafbalancerede og intense aroma, blander sig smukt med smagen af det klassiske enebær og angelikarod, der sammen med eukalyptussen efterlader et friskt og yndefuldt smagsindtryk. Ginen balancerer flot mellem at være intens og rolig i sin fremtoning, den er derfor velegnet til diverse cocktails.

Dette passer perfekt til Ginbraltar Eucalyptus Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?