Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 699 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 69 kr. 1-3 hverdage

Toggle Content
Show All Collapse

Ginscape Summer Orchard Gin

70Cl
43,7 %

EN TUR GENNEM SOMMERHAVEN

Ginscape Summer Orchard tager dig med på æblerov i den danske sommer. Mens I suser gennem frugthaven, bliver du bombarderet med noter af friske, modne æbler og let citrus fra havtorn. Og der er ikke langt til den varme sol og de lange sommeraftener, når den først kommer i et glas med isterninger. Faktisk er den ret ligeglad med, hvad du blander den med. Den er frisk på det hele – og god til det hele.

Den er både for den kræsne gindrikker i hjørnet og festaben på dansegulvet. For selvom den har en vis tørhed, er den ret frisk. Kom den i en velkomstdrink eller i en Gin & Tonic – vi garanterer dig, at du ikke vil fortryde det.

I 2019 blev Ginscape Summer Orchard Gin tildelt en bronzemedalje ved “International Wine and Spirit Competition” i London i kategorien “Flavoured Gin”.

Original price was: kr. 454,80.Current price is: kr. 408,00. inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

EN TUR GENNEM SOMMERHAVEN Ginscape Summer Orchard tager dig med på æblerov i den danske sommer. Mens I suser gennem frugthaven, bliver du bombarderet med noter af friske, modne æbler og let citrus fra havtorn. Og der er ikke langt til den varme sol og de lange sommeraftener, når den først kommer i et glas med isterninger. Faktisk er den ret ligeglad med, hvad du blander den med. Den er frisk på det hele – og god til det hele. Den er både for den kræsne gindrikker i hjørnet og festaben på dansegulvet. For selvom den har en vis tørhed, er den ret frisk. Kom den i en velkomstdrink eller i en Gin & Tonic – vi garanterer dig, at du ikke vil fortryde det. I 2019 blev Ginscape Summer Orchard Gin tildelt en bronzemedalje ved “International Wine and Spirit Competition” i London i kategorien “Flavoured Gin”.

Dette passer perfekt til Ginscape Summer Orchard Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 699,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?