Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Gordons Pink Gin

70Cl
37,5 %

Gordons Pink Gin er baseret på Gordons Dry Gin. Denne gin er tilsat lækre hindbær og jordbær. De skønne modne bær giver ginen en naturlig og forfriskende smag af de røde bær.

Ginen består af det klassisk enebær, som er i front. Ved høsten af enebærret rystes det forsigtigt ned fra træerne, og lagres derefter i to år for at gøre smagen af enebærret mere intens og moden. Med enebærret i front mødes du af en klar fyrnåleskov, hvis smag og aroma balanceres smukt med de friske og sødmefulde hindbær og jordbær, mens kanel giver et dejligt strejf af varme.

kr. 202,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Gordons Pink Gin er baseret på Gordons Dry Gin. Denne gin er tilsat lækre hindbær og jordbær. De skønne modne bær giver ginen en naturlig og forfriskende smag af de røde bær. Ginen består af det klassisk enebær, som er i front. Ved høsten af enebærret rystes det forsigtigt ned fra træerne, og lagres derefter i to år for at gøre smagen af enebærret mere intens og moden. Med enebærret i front mødes du af en klar fyrnåleskov, hvis smag og aroma balanceres smukt med de friske og sødmefulde hindbær og jordbær, mens kanel giver et dejligt strejf af varme.

Dette passer perfekt til Gordons Pink Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?