Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Hendrick's Gin (Hendricks Gin)

70Cl
41,4 %

Den prisvindende Hendrick’s Gin er i en klasse for sig. Den er infuseret med hele 11 botanicals og to af de bærende smagsgivere er agurk og rosenblade. Rosenbladenes olie giver en helt unik smag, og sammen med agurken, som mases for at få alt smagen ud, får du her en gin som er absolut fantastisk.

Den klassiske Gin & Tonic med Hendrick’s gin er en skøn og frisk drink der kan nydes til alle anledninger

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Den prisvindende Hendrick’s Gin er i en klasse for sig. Den er infuseret med hele 11 botanicals og to af de bærende smagsgivere er agurk og rosenblade. Rosenbladenes olie giver en helt unik smag, og sammen med agurken, som mases for at få alt smagen ud, får du her en gin som er absolut fantastisk. Rosenbladene og agurken er to smage som spiller smukt sammen, og som også er de dominerende smage i denne gin – dog uden at være overrumplende. De deler deres plads i front med enebær og citrus, mens der i baggrundens findes en mild varme.  William Grant & Sons som fremstiller Hendrick’s Gin er at finde i det skotske højland. De sætter en dyd i at destilleringen er perfekt ved hver eneste gin. Ginen destilleres derfor i mindre batches på 500 liter. De kommer igennem to forskellige Stills. Bennett still samt en Carter-Head still. Denne proces giver ginen et smooth udtryk.

Dette passer perfekt til Hendrick's Gin (Hendricks Gin)

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?