Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Hepple Gin

70Cl
45 %

Hepple Gin er en enkel gin med stor smag! Den klare gins aroma fremstår i næsen som kold og grøn. Du får aroma fra grønne enebær, en diset nåleskov, citrusskal og korianderfrø. I smagen vil du opleve en kompleks og kompliceret smag af enebær, som er yderst intens og aromatisk. Solbærrets og dets blade bidrager til ginen med en dyb og let sødmefuld smag, som står i en flot kontrast til lakridsens varme, enebærrets krydrede fyrretræs noter og den våde nåleskov. Der er en flot balance i ginen, som byder på en intens og yderst aromatisk smagsoplevelse.  

kr. 474,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Hepple Gin er en enkel gin med stor smag! Den klare gins aroma fremstår i næsen som kold og grøn. Du får aroma fra grønne enebær, en diset nåleskov, citrusskal og korianderfrø. I smagen vil du opleve en kompleks og kompliceret smag af enebær, som er yderst intens og aromatisk. Solbærrets og dets blade bidrager til ginen med en dyb og let sødmefuld smag, som står i en flot kontrast til lakridsens varme, enebærrets krydrede fyrretræs noter og den våde nåleskov. Der er en flot balance i ginen, som byder på en intens og yderst aromatisk smagsoplevelse.   Hepple Spirits, som står bag ginen, hører hjemme i Northumberland National Park, som ligger mellem England og Skotland. Fabrikken har udviklet en proces, hvor produceringen tager 5 gange så lang tid til sammenligning med en traditionel gin. Hepple destillerer på traditionelvis deres gin i kobberstills, men derefter gennemgår ginen så en vakumdestillation og en supercritical extraction. Denne teknik gør at Hepple får mulighed for at udtrække smagsstofferne ud af de forskellige botanicals, uden at de skal tilberedes og derved ændre smag.

Dette passer perfekt til Hepple Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?