Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Hepple Sloe & Hawthorn Gin

50Cl
30 %

Hepple Sloe & Hawthorn Gin er en usædvanlig, fyldig, tør og intens gin. I næsen vil du bemærke en bitter mandel, som mest af alt giver en note af marcipan, en tør enebær og et lille hin af kakao. I smagspaletten vil du opleve smag af en saftig blomme, kirsebær og mandel i baggrunden. I afslutningen er enebærret i front sammen med et hint af en syrlig kirsebær. Den dybe intense smag opnås ved at bærrene hviler i ginen i 6 måneder og afgiver al deres fantastisk aroma og smag. 

kr. 454,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Hepple Sloe & Hawthorn Gin er en usædvanlig, fyldig, tør og intens gin. I næsen vil du bemærke en bitter mandel, som mest af alt giver en note af marcipan, en tør enebær og et lille hin af kakao. I smagspaletten vil du opleve smag af en saftig blomme, kirsebær og mandel i baggrunden. I afslutningen er enebærret i front sammen med et hint af en syrlig kirsebær. Den dybe intense smag opnås ved at bærrene hviler i ginen i 6 måneder og afgiver al deres fantastisk aroma og smag.  Hepple Spirits som står bag ginen hører hjemme i Northumberland National Park, som ligger op af grænsen mellem England og Skotland. De har udviklet en proces, hvor produceringen tager 5 gange så lang tid i forhold til en traditionel gin. Hepple destillerer på traditionelvis deres gin i kobberstills, men derefter gennemgår ginen så en vakumdestillation og en supercritical extraction. Denne teknik gør at Hepple får mulighed for at udtrække smagsstofferne ud af de forskellige botanicals uden at de skal tilberedes og derved ændre smag.

Dette passer perfekt til Hepple Sloe & Hawthorn Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?