Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Herbie Virgin Gin - alkoholfri

Danske Herbie har lavet denne ikke mindre end fantastiske og fantasifulde alkoholfri gin. I aromaen er der en sød duft af lavendel og friske grønne æbler med krydrerede noter af kardemomme og en fin balance mellem appelsinskal og enebær. I smagen møder du en floral smag med flotte noter af kamel og kardemomme efterfulgt af en sød citron.

kr. 238,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Danske Herbie har lavet denne ikke mindre end fantastiske og fantasifulde alkoholfri gin. I aromaen er der en sød duft af lavendel og friske grønne æbler med krydrerede noter af kardemomme og en fin balance mellem appelsinskal og enebær. I smagen møder du en floral smag med flotte noter af kamel og kardemomme efterfulgt af en sød citron. Selv en garvet gin-entusiast kan komme i tvivl om der er gin i deres glas, når de får serveret Herbie Virgin Gin. Herbie alkoholfri gin laves med destilleret vand fra egen boring sammen med udvalgte botanicals – præcis som når man laver ”rigtig” gin. Når man destillerer forstærkes smagen fra de forskellige botanicals, hvilket giver en kompleks og interessant eftersmag og aroma, og på den måde snydes sanserne til at tro at der er alkohol i glasset. 

Dette passer perfekt til Herbie Virgin Gin - alkoholfri

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?