Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Jensens Dry Bermondsey Gin

70Cl
43 %

Jensens Dry Bermondsey Gin tager sit afsæt i den helt klassiske London Dry. Den helt klare gin indeholder en stor palette af aroma. Det dejligt, sprøde og knassende enebær findes i front sammen med lime -og citron, og et strejf af sort peber. Smagen fremstår som fyldig og sprød på samme tid. Enebærret går forrest, som det også burde, mens der i baggrunden anes strejf af korianderfrø, citrus og en smule harpiks. 

Bermondsey distriktet i London var I 1800-tallet et industrielt slumområde modsat i dag, hvor du finder gode spisesteder og livlige madmarkeder. Under en gammel jernbanebro finder du Jensens Distillery, hvor danske Christian Jensens gamle opskrifter får en renæssance.

kr. 372,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Jensens Dry Bermondsey Gin tager sit afsæt i den helt klassiske London Dry. Den helt klare gin indeholder en stor palette af aroma. Det dejligt, sprøde og knassende enebær findes i front sammen med lime -og citron, og et strejf af sort peber. Smagen fremstår som fyldig og sprød på samme tid. Enebærret går forrest, som det også burde, mens der i baggrunden anes strejf af korianderfrø, citrus og en smule harpiks.  Bermondsey distriktet i London var I 1800-tallet et industrielt slumområde modsat i dag, hvor du finder gode spisesteder og livlige madmarkeder. Under en gammel jernbanebro finder du Jensens Distillery, hvor danske Christian Jensens gamle opskrifter får en renæssance.

Dette passer perfekt til Jensens Dry Bermondsey Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?