Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Jodhpur London Dry Gin

70Cl
43 %

I Jodhpur London Dry Gins virkeligt flotte flaske gemmer der sig en palette af smagsnuancer. Når ginen hældes op, vil du opleve en aroma, som fremstår klassisk og utroligt lækker.

kr. 382,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

I Jodhpur London Dry Gins virkeligt flotte flaske gemmer der sig en palette af smagsnuancer. Når ginen hældes op, vil du opleve en aroma, som fremstår klassisk og utroligt lækker. Der er tydelige noter af enebær og koriander. Du finder også en varm sødme i aromaen fra noter af kanel og lakrids. Smagen opleves i starten som værende mild og en anelse syrefuld. Men smagen udvikler sig hurtigt til, at blive mere krydret med en fyldig krop og en skøn sødme. Det klassiske enebær dominerer hele vejen igennem og ledsages af kardemomme, koriander og lakridsrod. Finishen fremstår som en anelse varm, med en smule bitterhed og tørre noter fra enebær og kardemomme. Smagen balanceres dog smukt af citrussen, som tilføjer lyse noter og en dejlig friskhed.

Dette passer perfekt til Jodhpur London Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?