Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Jodhpur Reserve Gin

70Cl
43 %

Jodhpur Reserve Gin lagres i 2 år på amerikanske tønder af hvid eg, som førhen blevet anvendt til at lagre brandy. Brandyens sødmefulde og runde smag videregives til ginen under lagringen, hvilket får en stor betydningen for den færdige gin

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Jodhpur Reserve Gin lagres i 2 år på amerikanske tønder af hvid eg, som førhen blevet anvendt til at lagre brandy. Brandyens sødmefulde og runde smag videregives til ginen under lagringen, hvilket får en stor betydningen for den færdige gin. Efter ginen har lagret i to år, macereres ginen med en skøn vanilje, samt ristede aromafyldte kakaobønner. Hele denne proces er med til, at give ginen en helt vidunderlig fylde, samt en rund og ikke mindst dyb smag. I den aromafyldte gin opleves duften, som værende domineret af citrusnoter og en sødme, der mest af alt minder om vanilje. Enebærret holdes i baggrunden og tilføjer et let krydderi til aromaen. Du vil opleve smagen som fyldig og ane en let sødmefuld lakrids. Eftersom at smagen foldes ud, vil noter af enebær og peber komme til syne, og disse vil blive løftet af en livlig citrus.

Dette passer perfekt til Jodhpur Reserve Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?