Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Junipero Gin

75Cl
49,3 %

Junipero Gins aroma indeholder en stærk enebær og en skøn, og frisk citrus med komplekse grønne noter. Citrussen løfter med sin letter bitterhed enebærret op, og gør den ellers lidt tunge aroma lidt lettere. I den nuancerede smag, folder enebærrets genkendelige og aromatiske fyrnålssmag sig endnu mere ud.

kr. 550,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Junipero Gins aroma indeholder en stærk enebær og en skøn, og frisk citrus med komplekse grønne noter. Citrussen løfter med sin letter bitterhed enebærret op, og gør den ellers lidt tunge aroma lidt lettere. I den nuancerede smag, folder enebærrets genkendelige og aromatiske fyrnålssmag sig endnu mere ud. Den åbner sig samtidig op, og afslører komplekse og friske noter af citronskal, kardemomme og citrongræs. Citron- og appelsinskallen skaber sammen med kardemommen en virkelig fin og velafbalanceret gin, hvor det syrlige og varmende komplimenterer hinanden, men samtidig holder hinanden i ave. 

Dette passer perfekt til Junipero Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?