Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

KI NO BI Kyoto Dry Gin

70Cl
45,7 %

KI NO BI på dansk årstidernes skønhed er en japansk Dry Gin, som er inspireret af den utroligt smukke japanske kultur og udviklet i byen Kyoto. Ginen er lige så klar, som luften i de hellige bjerge i Kyoto. En frisk aroma af yuzu og et hint af sansho ligger sig, som en morgentåge i bambusskoven, hvor enebærret ligger som skovbund og gøder de nøje udvalgte japanske botanicals. Ingefæren kommer, som en lun brise sammen med en krydset finish og et strejf af grøn te.  

kr. 598,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

KI NO BI på dansk årstidernes skønhed er en japansk Dry Gin, som er inspireret af den utroligt smukke japanske kultur og udviklet i byen Kyoto. Ginen er lige så klar, som luften i de hellige bjerge i Kyoto. En frisk aroma af yuzu og et hint af sansho ligger sig, som en morgentåge i bambusskoven, hvor enebærret ligger som skovbund og gøder de nøje udvalgte japanske botanicals. Ingefæren kommer, som en lun brise sammen med en krydset finish og et strejf af grøn te.   KINOBI gin anvender den ældgamle blandingskunst, hvor de forskellige botanicals opdeles og destilleres i grupper; Base, citrus, te, urter, krydderier, frugt, flora. Til sidst blandes de forskellige destillater og du sidder tilbage med en smagsoplevelse af dimensioner.

Dette passer perfekt til KI NO BI Kyoto Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?