Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

KI NO BI Old Tom Gin (KI NO TOU)

70Cl
47,4 %

KI NO BI Old Tom Gin er har sin base fra KI NO BI Dry Gin, som efter destillation bliver sødet med kokuto, som er sort sukker fra Okinawan øen Yonaguni. Det sorte kokutosukker er fremstillet på sådan måde, at den er mere mineralholdig end andre sukkerarter. Dette er med til, at tilføre ginen en uforlignelig sødme og kompleksitet.

kr. 610,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

KI NO BI Old Tom Gin er har sin base fra KI NO BI Dry Gin, som efter destillation bliver sødet med kokuto, som er sort sukker fra Okinawan øen Yonaguni. Det sorte kokutosukker er fremstillet på sådan måde, at den er mere mineralholdig end andre sukkerarter. Dette er med til, at tilføre ginen en uforlignelig sødme og kompleksitet. I aromaen folder der sig harmoniske dufte ud fra sukkeret, som sammen med enebærret, den grønne te og peberen leverer en vidunderlig, rig og kompleks sanseoplevelse. I smagen er der hints af søde dadler og enebær, som efterfølges af en varmende og kandiseret ingefær, og friske citrus noter fra citron og yuzufrugten.  KI NO BI Gin anvender den ældgamle blandingskunst, hvor de forskellige botanicals opdeles og destilleres i grupper; Base, citrus, te, urter, krydderier, frugt, flora. Til sidst blandes de forskellige destillater og du sidder tilbage med en smagsoplevelse af dimensioner.

Dette passer perfekt til KI NO BI Old Tom Gin (KI NO TOU)

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?