Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Kilsbergen Gin

70Cl
42 %

Denne krystalklare gin indeholder en smuk aroma og helt fantastiske smagsnuancer. I aromaen oplever du et indslag af et krydret og fyldigt enebær, som bakkes op af en livlig og ikke mindst frisk citrus, med rosenpeber i baggrunden.

kr. 646,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Denne krystalklare gin indeholder en smuk aroma og helt fantastiske smagsnuancer. I aromaen oplever du et indslag af et krydret og fyldigt enebær, som bakkes op af en livlig og ikke mindst frisk citrus, med rosenpeber i baggrunden. Den dejlig smag indgår i en flot harmoni med aromaen, og det fyldige enebær folder sig ud i fuldt flor, mens der i baggrunden optræder indslag fra citronmelisse, peber og urter. Peberen bidrager med en varme, som klæder ginen rigtig godt og den formår også, at skabe en rigtig god dybde. Du må ikke tage fejl af ginens forholdsvise simple udseende, for indeni gemmer der sig en sand smagsoplevelse, du ikke ønsker at være foruden.

Dette passer perfekt til Kilsbergen Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?