Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Koval Barreled Gin

50Cl
47 %

Koval Barreled Gin er en gin på 47% som lagres på whiskyfade efter den er destilleret, hvilket er med til at give ginen noter af eg, vanilje og varme krydderier. Ginen giver til næsen dufte af hvis peber, enebær og flora. Når du drikker denne gin, vil du opleve citrus og et lille hint af butterscotch (karamel) og en let honning. Denne lette sødme er med til at du kan drikke ginen ren, men den kan også nydes i en cocktail. Denne gin er en spændende krydsning mellem whisky og gin. Dette er med til at give den en legende fornemmelse og en eftersmag af egefadet og muskatnød.

Priser:
Guldmedalje: Los Angeles International Spirits Competetion 2016
Søvmedelja: Spirits International prestige Awards 2016

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Koval Barreled Gin er en gin på 47% som lagres på whiskyfade efter den er destilleret, hvilket er med til at give ginen noter af eg, vanilje og varme krydderier. Ginen giver til næsen dufte af hvis peber, enebær og flora. Når du drikker denne gin, vil du opleve citrus og et lille hint af butterscotch (karamel) og en let honning. Denne lette sødme er med til at du kan drikke ginen ren, men den kan også nydes i en cocktail. Denne gin er en spændende krydsning mellem whisky og gin. Dette er med til at give den en legende fornemmelse og en eftersmag af egefadet og muskatnød. Koval Barreled Gin er 100% økologisk. Koval Distellery blev grundlagt i 2008. Brødrene Rober & Sonat Birnecker samarbejder med lokale landmænd i det amerikanske midtvest. Medaljer Guldmedalje: Los Angeles International Spirits Competetion 2016 Søvmedelje: Spirits International prestige Awards 2016

Dette passer perfekt til Koval Barreled Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?