Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Kyrö Napue Rye Gin

50Cl
46,3 %

Kyrö Napue Rye Gin er baseret på rug, hvilket er med til at give ginen mere fylde. I ginen vil du først møde en smag af sødme. Denne kommer fra de lækre havtorn, birketræsblade og den velkendte tranebær. Den sødmefulde oplevelse erstattes af en smule syre fra citronen, hvorefter den afslutter med at være krydret, hvor en smule tungere noter fra rugen, peberen og mjødurten folder sig ud. Denne gin er super velegnet til en Gin & Tonic,  for det er ikke for ingenting, at den vandt prisen som verdens bedste gin til en G&T i 2015.

Priser:
Verdens bedste gin til G&T 2015

kr. 414,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Kyrö Napue Rye Gin er baseret på rug, hvilket er med til at give ginen mere fylde. I ginen vil du først møde en smag af sødme. Denne kommer fra de lækre havtorn, birketræsblade og den velkendte tranebær. Den sødmefulde oplevelse erstattes af en smule syre fra citronen, hvorefter den afslutter med at være krydret, hvor en smule tungere noter fra rugen, peberen og mjødurten folder sig ud. Denne gin er super velegnet til en Gin & Tonic,  for det er ikke for ingenting, at den vandt prisen som verdens bedste gin til en G&T i 2015. Denne finske gin blev opfundet, som så mange andre finske opfindelser, i en sauna. Der sad 5 mænd og hyggede sig og så opstod idéen til ginen. Priser: Verdens bedste gin til G&T 2015

Dette passer perfekt til Kyrö Napue Rye Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?