Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

La Republica Amazonica Gin

70Cl
42 %

La Republica Amazonica Gin er verdens første gin, som er lavet på botanicals fra Amazonas jungle. For at få fat i disse botanicals har det været nødvendigt for producenten at lave særlige aftaler med de indfødte i Amazonas. Når man ser listen af botanicals, vil der højest sandsynligt være ingrediensnavne, du ikke har stødt på før og med god grund – for det er ikke de gængse botanicals der er at finde i denne specielle gin. I duften vil du kunne fornemme aromaer af kakao, citrusfrugter og røg. Smagen har noter af de eksotiske frugter fra Amazonas, røget træ og krydderier.

kr. 414,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

La Republica Amazonica Gin er verdens første gin, som er lavet på botanicals fra Amazonas jungle. For at få fat i disse botanicals har det været nødvendigt for producenten at lave særlige aftaler med de indfødte i Amazonas. Når man ser listen af botanicals, vil der højest sandsynligt være ingrediensnavne, du ikke har stødt på før og med god grund – for det er ikke de gængse botanicals der er at finde i denne specielle gin. I duften vil du kunne fornemme aromaer af kakao, citrusfrugter og røg. Smagen har noter af de eksotiske frugter fra Amazonas, røget træ og krydderier. Destilleriet ligger i hele 4000 meters højde og her ligges de nøje udvalgte botanicals til at macere i en neutral spiritus for at trække al smagen ud. Herefter destilleres væsken på kobberstils i en direkte flamme.

Dette passer perfekt til La Republica Amazonica Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?