Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

LE Tribute Gin

70Cl
43 %

LE Tribute Gin er en premium gin fra Spanien. Den præsenterer dig for noter af appelsinskal, citronskal og citrongræs. Disse noter skaber sammen en sand symfoni for smagsløgene. De 10 forskellige botanicals du kan finde i denne gin, er destilleret over 7 gange. De forskellige botanicals tilsættes derfor én efter én og i det sidste destillat tilsættes citrongræsset. Denne proces giver en unik smagsoplevelse ud over det sædvanlige og gør smagen i LE Tribute Gin fremtræden og vedholdende.

LE Tribute Gin er fremstillet på det spanske destilleri MG Destilerias og er en familiedreven virksomhed på fjerde generation. Denne er lavet som en hyldest til grundlæggeren Manuel Giro. Med en så kompleks og ikke mindst delikat gin på så smuk en flaske må dette siges at være opnået.

kr. 502,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

LE Tribute Gin er en premium gin fra Spanien. Den præsenterer dig for noter af appelsinskal, citronskal og citrongræs. Disse noter skaber sammen en sand symfoni for smagsløgene. De 10 forskellige botanicals du kan finde i denne gin, er destilleret over 7 gange. De forskellige botanicals tilsættes derfor én efter én og i det sidste destillat tilsættes citrongræsset. Denne proces giver en unik smagsoplevelse ud over det sædvanlige og gør smagen i LE Tribute Gin fremtræden og vedholdende. LE Tribute Gin er fremstillet på det spanske destilleri MG Destilerias og er en familiedreven virksomhed på fjerde generation. Denne er lavet som en hyldest til grundlæggeren Manuel Giro. Med en så kompleks og ikke mindst delikat gin på så smuk en flaske må dette siges at være opnået.

Dette passer perfekt til LE Tribute Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?