Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Letherbee Gin

75Cl
48 %

Den amerikanske Letherbee Gin er en interessant, kompleks og ikke mindst en skøn gin. Letherbee Gin er destilleret tre gange, hvilket giver de 11 botanicals aromaer og nuancer rum til at komme frem på hver deres måde. På den ene side har vi det krydrede input fra kanel, enebær, kardemomme, peber og koriander. På den anden side det mere friske input fra citron, appelsin og ingefær. Ginen får sin fylde og balance fra lakrids og mandel.
Ved første øjekast ser ginen og dens flaske ikke ud af meget, men den indeholder en hel regnbue af nuancer. Ved hver tår vil du opdage nye smagsnuancer og måder de forskellige botanicals spiller sammen på.

kr. 586,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Den amerikanske Letherbee Gin er en interessant, kompleks og ikke mindst en skøn gin. Letherbee Gin er destilleret tre gange, hvilket giver de 11 botanicals aromaer og nuancer rum til at komme frem på hver deres måde. På den ene side har vi det krydrede input fra kanel, enebær, kardemomme, peber og koriander. På den anden side det mere friske input fra citron, appelsin og ingefær. Ginen får sin fylde og balance fra lakrids og mandel. Ved første øjekast ser ginen og dens flaske ikke ud af meget, men den indeholder en hel regnbue af nuancer. Ved hver tår vil du opdage nye smagsnuancer og måder de forskellige botanicals spiller sammen på.

Dette passer perfekt til Letherbee Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?