Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Luftbremzer Gin

70Cl
44 %

Navnet Luftbremzer er et gammelt kroatisk ord, som har to betydninger; levemand og hedonist. Og det må siges at ginen lever op til sit navn. Ginen formår nemlig med sit smukke ydre og sit smagfulde indre at tage ens tanker hen til et roligt sted i ens bevidsthed.
Luftbremzer Gin er en omhyggeligt produceret London Dry Gin, som indeholder en smagspalette fra 11 botanicals. Sammen skaber disse en velafbalanceret gin med smag af laurbær og rude og en floral smag fra hyld og kamille. Laurbærren og rude bidrager med fyldige noter, som giver ginen en middelhavsagtig tone. Den nuancerede smag afsluttes med citron og appelsin, som næsten tager tankerne hen mod en solnedgang ved havet. Eftersmagen i denne gine er fyldig og næsten livlig. Du dykker ned og får en dyb smag af herbale noter fra orris -og angelikaroden. Enebærrene kommer også til slut frem og bidrager med en tør og ikke mindst varm fylde. Teksturen i denne gin er meget blød, og du tages næsten med ud i de bløde bølger.

kr. 382,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Navnet Luftbremzer er et gammelt kroatisk ord, som har to betydninger; levemand og hedonist. Og det må siges at ginen lever op til sit navn. Ginen formår nemlig med sit smukke ydre og sit smagfulde indre at tage ens tanker hen til et roligt sted i ens bevidsthed. Luftbremzer Gin er en omhyggeligt produceret London Dry Gin, som indeholder en smagspalette fra 11 botanicals. Sammen skaber disse en velafbalanceret gin med smag af laurbær og rude og en floral smag fra hyld og kamille. Laurbærren og rude bidrager med fyldige noter, som giver ginen en middelhavsagtig tone. Den nuancerede smag afsluttes med citron og appelsin, som næsten tager tankerne hen mod en solnedgang ved havet. Eftersmagen i denne gine er fyldig og næsten livlig. Du dykker ned og får en dyb smag af herbale noter fra orris -og angelikaroden. Enebærrene kommer også til slut frem og bidrager med en tør og ikke mindst varm fylde. Teksturen i denne gin er meget blød, og du tages næsten med ud i de bløde bølger.

Dette passer perfekt til Luftbremzer Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?