Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Malfy Blodappelsin

70Cl
41 %

Malfy Blodappelsin Gin er virkelig enestående. Med sin rubinrøde farve og sin unikke smag tages du til de sicilianske gader en varm sommeraften. Tiden går simpelthen i stå. Din krop omfavnes af de sicilianske blodappelsiner, som skaber en stemning af nærvær. Vergano familien, som står bag Malfy Con Arancia Gin, som den også kaldes, er kendt for sin brug af kvalitets råvare og deres forkærlighed for ægte italiensk håndværk – for det er hvad du får i denne gin. Familien har produceret gin i mere end 100 år og forstår at skabe en stemning med sin gin.
Der er kælet for denne gin. Skallerne af blodappelsinen trækker i 36 timer i en alkoholbase. Derefter tilsættes enebær fra Toscana, som giver ginen et frugtigt udtryk. Ginen destilleres ginen, der tilføjes 7 andre botanicals og til sidst fortyndes den med helt klart vand.

kr. 334,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Malfy Blodappelsin Gin er virkelig enestående. Med sin rubinrøde farve og sin unikke smag tages du til de sicilianske gader en varm sommeraften. Tiden går simpelthen i stå. Din krop omfavnes af de sicilianske blodappelsiner, som skaber en stemning af nærvær. Vergano familien, som står bag Malfy Con Arancia Gin, som den også kaldes, er kendt for sin brug af kvalitets råvare og deres forkærlighed for ægte italiensk håndværk – for det er hvad du får i denne gin. Familien har produceret gin i mere end 100 år og forstår at skabe en stemning med sin gin. Der er kælet for denne gin. Skallerne af blodappelsinen trækker i 36 timer i en alkoholbase. Derefter tilsættes enebær fra Toscana, som giver ginen et frugtigt udtryk. Ginen destilleres ginen, der tilføjes 7 andre botanicals og til sidst fortyndes den med helt klart vand.

Dette passer perfekt til Malfy Blodappelsin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?