Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Malfy Con Limone

70Cl
41 %

Dette er en forfriskende gin med et lækkert bid. Dine smagsløg vil blive mødt af et lille hint af enebær og dernæst citrus. Enebærren i denne gin er ikke overvældende og giver derfor plads til, at citrusnoterne kan folde sig smukt ud. Con Limone fra Malfy indeholder citroner fra Amalfikysten og Sicilien. Citronerne skaber sammen med resterende botanicals en gin, som virkelig åbner op. Ginen giver en fornemmelse af lethed, og du tages med på en rejse til en lun september aften ved vandet i Sicilien. Smagen leder dig hen til bølgernes lethed, og vandets brusen bliver til smagen, som rammer din tunge.

Vergano familien som står bag Malfy Con Arancia Gin, som den også kaldes, er kendt for sin brug af kvalitets råvare og deres forkærlighed for ægte italiensk håndværk – for det er hvad du får i denne gin. Familien har produceret gin i mere end 100 år og forstår at skabe en stemning med sin gin.

kr. 346,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Dette er en forfriskende gin med et lækkert bid. Dine smagsløg vil blive mødt af et lille hint af enebær og dernæst citrus. Enebærren i denne gin er ikke overvældende og giver derfor plads til, at citrusnoterne kan folde sig smukt ud. Con Limone fra Malfy indeholder citroner fra Amalfikysten og Sicilien. Citronerne skaber sammen med resterende botanicals en gin, som virkelig åbner op. Ginen giver en fornemmelse af lethed, og du tages med på en rejse til en lun september aften ved vandet i Sicilien. Smagen leder dig hen til bølgernes lethed, og vandets brusen bliver til smagen, som rammer din tunge. Vergano familien som står bag Malfy Con Arancia Gin, som den også kaldes, er kendt for sin brug af kvalitets råvare og deres forkærlighed for ægte italiensk håndværk – for det er hvad du får i denne gin. Familien har produceret gin i mere end 100 år og forstår at skabe en stemning med sin gin.

Dette passer perfekt til Malfy Con Limone

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?