Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Malfy Gin Rosa

70Cl
41 %

Med sin flotte støvede pink farve byder Malfy Gin Rosa foråret og sommeren velkommen – også en mørk vinteraften. Smagen af denne gin tager dig med ud på en picnic en skøn sommerdag. I picnickurven vil du finde friske pink grapefrugt og rabarbere. Sammen danner disse en ramme for en umådelig frisk og dejlig gin, hvor luksus og nærvær er i højsædet. Ved første tår smager man hurtigt grapen og rabarberens nærvær, disse ellers let syrlige botanicals sødmes af de andre botanicals, så du får en frisk og let sødelig gin. Er du ikke en fan af den ”traditionelle” gins take på enebær, er dette bestemt en gin du skal prøve. Enebærret træder i baggrunden, og bemærkes kun en smule.

Vergano familien, som står bag Malfy gin Rosa, er kendt for sin brug af kvalitets råvare og deres forkærlighed for ægte italiensk håndværk – for det er hvad du får i denne gin. Familien har produceret gin i mere end 100 år og forstår at skabe en stemning med sin gin.

kr. 346,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Med sin flotte støvede pink farve byder Malfy Gin Rosa foråret og sommeren velkommen – også en mørk vinteraften. Smagen af denne gin tager dig med ud på en picnic en skøn sommerdag. I picnickurven vil du finde friske pink grapefrugt og rabarbere. Sammen danner disse en ramme for en umådelig frisk og dejlig gin, hvor luksus og nærvær er i højsædet. Ved første tår smager man hurtigt grapen og rabarberens nærvær, disse ellers let syrlige botanicals sødmes af de andre botanicals, så du får en frisk og let sødelig gin. Er du ikke en fan af den ”traditionelle” gins take på enebær, er dette bestemt en gin du skal prøve. Enebærret træder i baggrunden, og bemærkes kun en smule. Vergano familien, som står bag Malfy gin Rosa, er kendt for sin brug af kvalitets råvare og deres forkærlighed for ægte italiensk håndværk – for det er hvad du får i denne gin. Familien har produceret gin i mere end 100 år og forstår at skabe en stemning med sin gin.

Dette passer perfekt til Malfy Gin Rosa

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?