Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Marsh Gin

50Cl
40 %

Marsh Gin tager dig, med sin smag, igennem de lange vinmarker, der findes i Spanien. Ginen er nemlig lavet på Palomino Fino druer fra producenten Barbadillos egne vinmarker. Du tages af smagsnoterne hen til en disset morgen langs vinrænkerne, hvor du kan dufte den friske lette drue, som blandes med enebær -og citrusnoter. Smagen i ginen er elegant og let, og du kan ane basen af druerne. Du får også et hint af citrus mens den velkendte enebær er i front.
For at de forskellige botanicals skal opnå det specielle sammenspil der er i denne gin, destilleres de hele 6 gange. Det er netop denne proces, som frembringer det visuelle billede af en disset morgen frem i smagen af de forskellige botanicals.

kr. 334,80 inkl. moms

Tilgængelig på restordre

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Marsh Gin tager dig, med sin smag, igennem de lange vinmarker, der findes i Spanien. Ginen er nemlig lavet på Palomino Fino druer fra producenten Barbadillos egne vinmarker. Du tages af smagsnoterne hen til en disset morgen langs vinrænkerne, hvor du kan dufte den friske lette drue, som blandes med enebær -og citrusnoter. Smagen i ginen er elegant og let, og du kan ane basen af druerne. Du får også et hint af citrus mens den velkendte enebær er i front. For at de forskellige botanicals skal opnå det specielle sammenspil der er i denne gin, destilleres de hele 6 gange. Det er netop denne proces, som frembringer det visuelle billede af en disset morgen frem i smagen af de forskellige botanicals.

Dette passer perfekt til Marsh Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?