Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Martes Santos Flor de Iris

70Cl
40 %

Inden du tager første tår af Martes Santos Flor de Iris, så lad dig selv tage et øjeblik til at betragte og virkelig fordybe dig i dens smukke krystalblå farve og husk så farven, imens du tager første tår. Irisblomsten som ligger smag og navn til denne formidable gin, træder virkelig frem. Effekten af irisblomsten er så fremtræden da dens kronblade tilsættes ved 3. Destillering, og på den måde frembringes den nuancerede og farverige florale smag samt krystalblå farve. Hver gang du smager denne gin vil du fornemme nye kombinationer og nuancer i smagen, samt nye måder at fortolke den smukke blå farve.

Kronbladene fra irisblomsten er håndplukket i naturreservatet Parque Sierra de Aracena y Picos de Aroche i Huelva.

kr. 346,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Inden du tager første tår af Martes Santos Flor de Iris, så lad dig selv tage et øjeblik til at betragte og virkelig fordybe dig i dens smukke krystalblå farve og husk så farven, imens du tager første tår. Irisblomsten som ligger smag og navn til denne formidable gin, træder virkelig frem. Effekten af irisblomsten er så fremtræden da dens kronblade tilsættes ved 3. Destillering, og på den måde frembringes den nuancerede og farverige florale smag samt krystalblå farve. Hver gang du smager denne gin vil du fornemme nye kombinationer og nuancer i smagen, samt nye måder at fortolke den smukke blå farve. Kronbladene fra irisblomsten er håndplukket i naturreservatet Parque Sierra de Aracena y Picos de Aroche i Huelva.

Dette passer perfekt til Martes Santos Flor de Iris

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?