Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Martin Miller Westbourne Gin

70Cl
42,2 %

Martin Miller Westbourne Gin 45,2% blev udviklet med det ene mål for øje, at den skulle henvende sig specielt til mixologer. Det blev hurtigt bartenderenes favorit, og vi forstår godt hvorfor. Westbourne ginen giver en old school feel til bartenderens klassiske repertoire samt hjælper med at skabe nye kreationer. Smagen tager dig med på en delikat rejse. Smagen er først dragene og intens med en smag af citrusskal, som blander sig så smukt og elegant med enebærret, og giver en smooth balance i alkoholen. En subtil sødme fra lakridsen omfavner dernæst citrussens nærvær i ginen. Ginen afslutter med at give et langt frisk pust.

kr. 474,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Martin Miller Westbourne Gin 45,2% blev udviklet med det ene mål for øje, at den skulle henvende sig specielt til mixologer. Det blev hurtigt bartenderenes favorit, og vi forstår godt hvorfor. Westbourne ginen giver en old school feel til bartenderens klassiske repertoire samt hjælper med at skabe nye kreationer. Smagen tager dig med på en delikat rejse. Smagen er først dragene og intens med en smag af citrusskal, som blander sig så smukt og elegant med enebærret, og giver en smooth balance i alkoholen. En subtil sødme fra lakridsen omfavner dernæst citrussens nærvær i ginen. Ginen afslutter med at give et langt frisk pust. Vandet som bruges i Martin Miller’s gin er sne som faldt for over 800 år siden. Sneen som senere blev til is, smeltede og sivede ned gennem flere hundrede meter vulkansk sten. Dette filtrerer vandet, så der næsten ingen mineraler er i. Til sidst når det filtrerede vand ned til grundvandet, hvor det hentes op og anvendes i Martin Miller’s Gin.

Dette passer perfekt til Martin Miller Westbourne Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?