Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Martin Millers Gin Original

70Cl
40 %

En gin som smager af gin. Martin Miller’s Original Gin er baseret på de bedste traditioner fra engelsk ginproduktion. Smagen af denne gin tager dig tilbage til 1800-tallets brostensbelagte gader i London en diset efterårsaften med en let støvregn, som rammer din kind. Alkoholen i ginen omfavner den lette smag af citronskal og fyrretræstoner, mens den dulmende lakridses sødme spiller flot sammen med citrussen. I eftersmagen mødes du af friske citrontoner og enebær, som virkelig er en perfekt afslutning.
Vandet som bruges i Martin Miller’s gin er sne som faldt for over 800 år siden. Sneen som senere blev til is, smeltede og sivede ned gennem flere hundrede meter vulkansk sten. Dette filtrerer vandet, så der næsten ingen mineraler er i. Til sidst når det filtrerede vand ned til grundvandet, hvor det hentes op og anvendes i Martin Miller’s Gin.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

En gin som smager af gin. Martin Miller’s Original Gin er baseret på de bedste traditioner fra engelsk ginproduktion. Smagen af denne gin tager dig tilbage til 1800-tallets brostensbelagte gader i London en diset efterårsaften med en let støvregn, som rammer din kind. Alkoholen i ginen omfavner den lette smag af citronskal og fyrretræstoner, mens den dulmende lakridses sødme spiller flot sammen med citrussen. I eftersmagen mødes du af friske citrontoner og enebær, som virkelig er en perfekt afslutning. Vandet som bruges i Martin Miller’s gin er sne som faldt for over 800 år siden. Sneen som senere blev til is, smeltede og sivede ned gennem flere hundrede meter vulkansk sten. Dette filtrerer vandet, så der næsten ingen mineraler er i. Til sidst når det filtrerede vand ned til grundvandet, hvor det hentes op og anvendes i Martin Miller’s Gin.

Dette passer perfekt til Martin Millers Gin Original

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?