Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

MaryLeBone London Dry Gin

70Cl
50,2 %

Med denne gin præsenteres næsen for en delikat men kompleks blanding af florale toner. Dernæst mødes smagsløgene af enebær og sød citrus, som blandes med flere florale noter. Finishen er varm med noter af kassia, nelliker og lakrids.

 

Her er virkelig en smag af passion. En passion så stærk at selv en advokat bliver ginproducent. I 1762 grundlagde Thomas Greenall Greenalls. Det var dette tidpunkt at Londons Marylebone Pleasure Gardens var velbesøgt. Denne park blev inspirationen for Mary Le Bone Small Batch. Parken var et sted et se og blive set. Her kom alle slags mennesker, men særligt var det især de højere borgerlag, som besøgte parken for at danse, høre musik, se ballet etc. Denne blanding af forskellige typer og underholdning blev inspirationskilden for Mary Le Bone Small Batch og dens nuancerede og farverige smagsindtryk. En advokat ved navn Thomas blev forelsket og gift med Thomas Greenalls datter, og Thomas skiftede karriere og begyndte at arbejde for Greenall. 7 generationer er gået, men Mary Le Bone Small Batch smager stadig af det samme, nemlig en velafbalanceret gin, som har rod i forundring og underholdning.

kr. 418,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Med denne gin præsenteres næsen for en delikat men kompleks blanding af florale toner. Dernæst mødes smagsløgene af enebær og sød citrus, som blandes med en flora noter. Finishen er varm med noter af kassia, nelliker og lakrids.

Dette passer perfekt til MaryLeBone London Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?