Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Masters Selection Gin

70Cl
40 %

Når ginen åbnes mødes du af duften fra enebær og en let og frisk citrus. Denne duft vil virkelig pirre din lugtesans, og dine smagssanser vil snart følge trop. Smagen er let aromatisk med noter af citrus, enebær og et hint af kardemomme. Sammen med den lette og delikate alkohol smag dannes der en cremet og lækker fornemmelse. Særligt for denne gin er at alkoholsmagen ikke går hen og overtager smagen, men snarer danner et fundament, hvorpå de andre smage kan udvikle sig.

Den nuancerede smag frembringes ved at destillere de forskelige botanicals hver for sig for så til sidst at blive blandet sammen og tilsættes vand.

kr. 310,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Når ginen åbnes mødes du af duften fra enebær og en let og frisk citrus. Denne duft vil virkelig pirre din lugtesans, og dine smagssanser vil snart følge trop. Smagen er let aromatisk med noter af citrus, enebær og et hint af kardemomme. Sammen med den lette og delikate alkohol smag dannes der en cremet og lækker fornemmelse. Særligt for denne gin er at alkoholsmagen ikke går hen og overtager smagen, men snarer danner et fundament, hvorpå de andre smage kan udvikle sig. Den nuancerede smag frembringes ved at destillere de forskelige botanicals hver for sig for så til sidst at blive blandet sammen og tilsættes vand.

Dette passer perfekt til Masters Selection Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?