Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 699 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 69 kr. 1-3 hverdage

Toggle Content
Show All Collapse

Mombasa Club London Dry Gin

70Cl
41,5 %

Ginens navn stammer fra den kenyanske havneby Mombasa, hvor engelske kolonialister i det sene 1800-tal var udstationeret. Her var deres foretrukne samlingspunkt Mombasa Club, hvilket ginen har sit navn fra. Ginen blev produceret til de hjemves ramte englændere, som savnede en ordentlig gin. Denne eksklusive gin blev derfor specialfremstillet og fragtet over Atlanten til de tørstige englændere, og den blev udelukkende solgt og drukket på Mombasa Club.

kr. 432,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Ginens navn stammer fra den kenyanske havneby Mombasa, hvor engelske kolonialister i det sene 1800-tal var udstationeret. Her var deres foretrukne samlingspunkt Mombasa Club, hvilket ginen har sit navn fra. Ginen blev produceret til de hjemves ramte englændere, som savnede en ordentlig gin. Denne eksklusive gin blev derfor specialfremstillet og fragtet over Atlanten til de tørstige englændere, og den blev udelukkende solgt og drukket på Mombasa Club. Ginen er dyb, fyldig og meget aromatisk og tager dig til sydens bagende sol, hvor afslapning og eventyr er i højsædet. En krydret aroma skabes af enebær, spidskommen og nelliker, som også giver ginen en varme. Denne dybe duft løftes dog af de syrlige noter af lime. Der er en ret kraftig smag af enebær, som er varm og dyb og komplimenteres smukt af spidskommen, sort peber og nelliker. Den fyldige smag, som du vil oplever, blandes med en sart sødme, som giver ginen et flot spil i dens nuancerede smag.

Dette passer perfekt til Mombasa Club London Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 699,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?