Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Monkey 47 Schwarzwald Sloe Gin

50Cl
29 %

De slåenbær, som bruges i denne gin, er vildvoksende og håndplukket. Ved første øjekast kan man kun blive betaget af Monkey 47 Schwarzwald Sloe Gins rubinrøde farve for den er ikke mindre end spektakulær! Ved første duft og tår af denne ginlikør tages man ind i en lysning af Schwarzwalderskoven ved tidelig morgengry. Der er en frisk luft med en let dis, som svæver over jorden, og alt er stille. Ginen har en frisk duft af ribs, slåenbær og et lille strejf af mandelkerner, hvilket er med til at gøre duften rund og blød ligesom den friske morgendis. Smagen er mindst ligeså blød som duften uden at være kvalm, og her fyldes din mund med toner af solbær, milde kirsebær og slåenbær. Der er på én og samme tid en sødme og en syrlighed, som virkelig går op i en højere enhed. Denne kombination minder mindst om alt om et gylden solstrejf inde i skoven.

kr. 538,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

De slåenbær, som bruges i denne gin, er vildvoksende og håndplukket. Ved første øjekast kan man kun blive betaget af Monkey 47 Schwarzwald Sloe Gins rubinrøde farve for den er ikke mindre end spektakulær! Ved første duft og tår af denne ginlikør tages man ind i en lysning af Schwarzwalderskoven ved tidelig morgengry. Der er en frisk luft med en let dis, som svæver over jorden, og alt er stille. Ginen har en frisk duft af ribs, slåenbær og et lille strejf af mandelkerner, hvilket er med til at gøre duften rund og blød ligesom den friske morgendis. Smagen er mindst ligeså blød som duften uden at være kvalm, og her fyldes din mund med toner af solbær, milde kirsebær og slåenbær. Der er på én og samme tid en sødme og en syrlighed, som virkelig går op i en højere enhed. Denne kombination minder mindst om alt om et gylden solstrejf inde i skoven. Historien bag Monkey 47 gin er speciel, utrolig og ikke mindst helt unik! Montgomery Collins, en Royal Air Force pilot, flyttede fra et helt liv i Indien til Berlin for at hjælpe med genopbygningen af Berlin Zoo efter 2. Verdenskrig. Her mødte han en abe ved navn Max, og de endte med at knytte et tæt bånd. Efter genopbyggelsen flyttede Collins til Schwartzwald, en stor mørk skov i Tyskland. Collins brugte sin tid på at lave gin. Han fandt botanicals rundt omkring i skoven og lavede Max the Monkey – Schwartzwald Dry Gin. Under renovationen af et gammelt hotel, som var ejet af Collins, fandt man en lille æske, som var gemt væk. I den lå en flaske gin og opskriften. Opskriften blev købt i 2008 af The black Forrest Distellers, og de skabte ud fra den Monkey 47. Ginen består af 47 forskellige botanicals. JA 47! Med de 47 botanicals kommer dine smagsløg og næse på arbejde. Det er en aromatisk og meget intens oplevelse at smage denne gin. Duften giver dig først den klassiske enebær med et hint af citron. Derefter folder duften sig ud med hibiscus, lavendel og et hint af jasmin. I forhold til smagen vil du opleve noter af flora og citrus. Enebærret er til stede men er en smule afdæmpet i smagsoplevelsen. Selvom 47 botanicals kan synes som overvældende er samspillet mellem dem afbalanceret.

Dette passer perfekt til Monkey 47 Schwarzwald Sloe Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?