Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 699 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 69 kr. 1-3 hverdage

Toggle Content
Show All Collapse

Mosgaard Cask Gin

50Cl
40 %

Mosgaard Cask Gin tager dig på en utrolig nærværende rejse gennem den sydfynske natur. Den formår at være subtil og kraftig på samme tid. Det er noget som kan beskrive den danske folkeånd. Ginen er rolig af gemyt, men indeni gemmer der sig en smagspalette, som er værd at prøve.

Mosgaard Cask økologisk Gin 40% er destilleret to gange efter den klassiske ginopskrift. Det sikrer at du får en kraftig og fyldig gin med masser af karakter og nuancer i smagen. Ginen får sin særlige personlighed ved at have lagt på bourbon -og sherryfade i 8-9 måneder. Denne forholdsvis lange lagringsperioder giver Mosgaard Cask Gin en run dog sødmefuld smagspalette, som bærer præg af vanijle og karamel. Den sødmefulde og karamelagtige farve bevidner smagen om dens langsommelige men beundringsværdige proces.

kr. 406,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Mosgaard Cask Gin tager dig på en utrolig nærværende rejse gennem den sydfynske natur. Den formår at være subtil og kraftig på samme tid. Det er noget som kan beskrive den danske folkeånd. Ginen er rolig af gemyt, men indeni gemmer der sig en smagspalette, som er værd at prøve. Mosgaard Cask økologisk Gin 40% er destilleret to gange efter den klassiske ginopskrift. Det sikrer at du får en kraftig og fyldig gin med masser af karakter og nuancer i smagen. Ginen får sin særlige personlighed ved at have lagt på bourbon -og sherryfade i 8-9 måneder. Denne forholdsvis lange lagringsperioder giver Mosgaard Cask Gin en run dog sødmefuld smagspalette, som bærer præg af vanijle og karamel. Den sødmefulde og karamelagtige farve bevidner smagen om dens langsommelige men beundringsværdige proces. På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag, hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol, uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

Dette passer perfekt til Mosgaard Cask Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 699,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?