Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Mosgaard Fillipa Gin

50Cl
40 %

Tag en tur gennem æblelunden med Mosgaard Fillipa Gin. Ginen smager af æblerov på en lun sommerdag midt i juli. Den formår med en kant af danske Fillipa æbler fra Sydfyn at vække sommerminder, som man for længst havde glemt, med sin sødmefulde friske syre.

Mosgaard Fillipa Gin får sin utrolig velbalanceret smag fra æblestykkerne, som får lov at trække i ginen. Når de har trukket tilstrækkeligt destilleres de for dem selv og tilsættes til sidst ginen. Denne proces giver en helt fantastisk oplevelse af ginen og tilføjer en cremet og blød smag af de krydrede friske danske æbler.

kr. 346,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Tag en tur gennem æblelunden med Mosgaard Fillipa Gin. Ginen smager af æblerov på en lun sommerdag midt i juli. Den formår med en kant af danske Fillipa æbler fra Sydfyn at vække sommerminder, som man for længst havde glemt, med sin sødmefulde friske syre. Mosgaard Fillipa Gin får sin utrolig velbalanceret smag fra æblestykkerne, som får lov at trække i ginen. Når de har trukket tilstrækkeligt destilleres de for dem selv og tilsættes til sidst ginen. Denne proces giver en helt fantastisk oplevelse af ginen og tilføjer en cremet og blød smag af de krydrede friske danske æbler. På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag, hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

Dette passer perfekt til Mosgaard Fillipa Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?