Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Mosgaard Gin All About Cherries

50Cl
40 %

Mosgaard Gin All About Cherries er det danske take på den klassiske ”slåen gin”. I denne gin er der brugt kirsebær fra Frederiksdal God på Stevns.

Mosgaard Gin All About Cherries har en stemming af dansk jul over sig. Med sin legefulde røde farve tager den en tilbage til en mørk og kold vinteraften med hygge indenfor. Ja, det er lige før man sidder foran en varm kamin, mens sneen daler. Den dybe smag af kirsebær, en elegant frugtsyre, som opvejes af citrus fra den rene gin og en sød, men dyb marcipansmag, hvilke trækkes ud af stenen på kirsebærret manifesterer sig som en lunefuld duft og en uovertruffen smag.

kr. 382,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Mosgaard Gin All About Cherries er det danske take på den klassiske ”slåen gin”. I denne gin er der brugt kirsebær fra Frederiksdal God på Stevns. Mosgaard Gin All About Cherries har en stemming af dansk jul over sig. Med sin legefulde røde farve tager den en tilbage til en mørk og kold vinteraften med hygge indenfor. Ja, det er lige før man sidder foran en varm kamin, mens sneen daler. Den dybe smag af kirsebær, en elegant frugtsyre, som opvejes af citrus fra den rene gin og en sød, men dyb marcipansmag, hvilke trækkes ud af stenen på kirsebærret manifesterer sig som en lunefuld duft og en uovertruffen smag. Denne gin er et absolut must try.  På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag, hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

Dette passer perfekt til Mosgaard Gin All About Cherries

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?