Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Mosgaard Gin Organic ØKO

70Cl
46 %

I Mosgaard GinGin er der smæk på. Det er en kraftig gin med dobbelt op på enebær – heraf navnet GinGin. Denne gin har forståeligt nok tunge noter af enebær og megen kraft i smagen. Mod den dominerende enebær vil du også opleve at de resterende botanicals giver et køligt og frisk modspil til enebærrens tyngde. Det er især lime -og citronskalen, som giver denne friske fornemmelse. Denne gin er bestemt til dig, som ikke har noget imod en kraftig fylde, og smæk på smagen.

kr. 414,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

I Mosgaard GinGin er der smæk på. Det er en kraftig gin med dobbelt op på enebær – heraf navnet GinGin. Denne gin har forståeligt nok tunge noter af enebær og megen kraft i smagen. Mod den dominerende enebær vil du også opleve at de resterende botanicals giver et køligt og frisk modspil til enebærrens tyngde. Det er især lime -og citronskalen, som giver denne friske fornemmelse. Denne gin er bestemt til dig, som ikke har noget imod en kraftig fylde, og smæk på smagen. På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag, hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

Dette passer perfekt til Mosgaard Gin Organic ØKO

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?