Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Mosgaard New Organic Handcrafted Dry Gin ØKO

50Cl
40 %

Den krystalklare farve i den enkle og nordiske flaske drager tankerne ud til det sydfynske øhav hvor en frisk brise frisker dig op, mens vandet rolig kommer mod kysten.

Mosgaard Dry Gin er Mosgaards bud på den klassiske gin. Den giver dig en krydret sødme fra enebær og lakridsrod, mens citrusskallerne bidrager med et frisk og let pust. Duften er ren og frisk, og du kan ane både enebær og citrus.

På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

kr. 366,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Den krystalklare farve i den enkle og nordiske flaske drager tankerne ud til det sydfynske øhav hvor en frisk brise frisker dig op, mens vandet rolig kommer mod kysten. Mosgaard Dry Gin er Mosgaards bud på den klassiske gin. Den giver dig en krydret sødme fra enebær og lakridsrod, mens citrusskallerne bidrager med et frisk og let pust. Duften er ren og frisk, og du kan ane både enebær og citrus. På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

Dette passer perfekt til Mosgaard New Organic Handcrafted Dry Gin ØKO

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?