Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Mosgaard Organic Gin Selection

20Cl
39,3 %

I denne fine gaveæske får du de 3 mest populære gins fra Mosgaard; Tangerine Gin som er sødmefuld men stadig frisk. Rhubarb Gin som er lavet på skønne fynske forårsrabarber og giver en helt fantastisk autentisk smag og Dry Gin med en let krydret smag af citrus.

De tre gins er alle yderst delikate og er smagen af ægte dansk håndværk, når det er bedst. De kan nydes rent, men gør sig også godt i lækre cocktails.

kr. 370,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

I denne fine gaveæske får du de 3 mest populære gins fra Mosgaard; Tangerine Gin som er sødmefuld men stadig frisk. Rhubarb Gin som er lavet på skønne fynske forårsrabarber og giver en helt fantastisk autentisk smag og Dry Gin med en let krydret smag af citrus. De tre gins er alle yderst delikate og er smagen af ægte dansk håndværk, når det er bedst. De kan nydes rent, men gør sig også godt i lækre cocktails. På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag, hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

Dette passer perfekt til Mosgaard Organic Gin Selection

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?