Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Mosgaard Red Love Gin

50Cl
40 %

Mosgaard Red Love Gin er ikke mindre end fantastisk. Den giver dig en rolig fornemmelse af at gå barfodet blandt store gamle æbletræer en lun sommermorgen, hvor disen stadig ikke har lagt sig. Det våde græs kysser ens fødder med et frisk strejf, og en sødlig duft er i luften.

Duften af Red Love Gin bærer tydeligt præg af æbler. Den har derudover også en let og frisk karakter af florale noter og et krydret hint fra anis og enebær. Den slutter af med et frisk strejf af appelsin.

kr. 366,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Mosgaard Red Love Gin er ikke mindre end fantastisk. Den giver dig en rolig fornemmelse af at gå barfodet blandt store gamle æbletræer en lun sommermorgen, hvor disen stadig ikke har lagt sig. Det våde græs kysser ens fødder med et frisk strejf, og en sødlig duft er i luften. Duften af Red Love Gin bærer tydeligt præg af æbler. Den har derudover også en let og frisk karakter af florale noter og et krydret hint fra anis og enebær. Den slutter af med et frisk strejf af appelsin. På tungen vil du smage en let og sød gin, men som samtidig er meget frisk. Ved første tår vil enebærren være fremtræden, men eftersom smagen åbner sig op vil smagen af æbler, rabarber, vanilje og appelsin forme sig og indgå i et perfekt sammenspil. Eftersmagen bærer præg af en sødlige og friske noter fra æble og vanilje. På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag, hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

Dette passer perfekt til Mosgaard Red Love Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?