Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Mosgaard Organic Tangerine Gin ØKO

50Cl
40 %

Har du nogensinde følt at det var december i juni? Det vil du med Mosgaard Tangerine Gin. På den ene side er ginen super frisk og sommerlig, på den anden sider tager den dig en til julebag og hygge. Den lette og friske syre, som findes i ginen, giver dig lyst til en drink på terrassen en lun sommeraften, men samtidig giver mandarinens konnotative funktion dig lyst til at gemme dig under et tæppe med en god bog inden vinteren kommer.

De citrus botanicals som anvendes I ginen, med hovedvægten på mandarinen, giver ginen et delikat aromatisk udtryk. Så er du til mandarinens lunefulde sødme og syrlige træk, er dette helt bestemt en gin for dig.

kr. 366,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Har du nogensinde følt at det var december i juni? Det vil du med Mosgaard Tangerine Gin. På den ene side er ginen super frisk og sommerlig, på den anden sider tager den dig en til julebag og hygge. Den lette og friske syre, som findes i ginen, giver dig lyst til en drink på terrassen en lun sommeraften, men samtidig giver mandarinens konnotative funktion dig lyst til at gemme dig under et tæppe med en god bog inden vinteren kommer. De citrus botanicals som anvendes I ginen, med hovedvægten på mandarinen, giver ginen et delikat aromatisk udtryk. Så er du til mandarinens lunefulde sødme og syrlige træk, er dette helt bestemt en gin for dig. På Sydfyn ligger et gammelt nedlagt landbrug som ejes af ægteparret Jes & Gitte Mosgaard. Mellem marker og plantager producerer de økologisk dansk gin. Produktionen af gin tager udgangspunkt i dansk økologisk bygmalt. Den destilleres i ro og mag, hvilket giver gæringsprocessen ro til at omdanne de naturlige sukkerstoffer fra malten til en alkohol uden at der efterlades uønsket og unødvendige smagsstoffer i ginen. Denne omhyggelig kan smages i den færdige gin.

Dette passer perfekt til Mosgaard Organic Tangerine Gin ØKO

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?