Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Nordic Spirits Lab Gin

50Cl
41 %

Nordic Spirits Lab Gin er virkelig en oplevelse du skal unde dig selv og dine gæster. Denne gin er lavet på en kombination mellem gin og akvavit – en såkaldt hybrid gin med botanicals fra akvavit. Du får her en intens smag og varme fra enebærret, de friske korianderfrø og kvanrod, som kombineres med den friske appelsinskal og appelsinblomst. Til slut mødes du af subtile citrus og florale noter, som får ginen til at gå op i en højere enhed.
Selvom at enebærret i denne gin giver en intens smag, er den bestemt ikke overdøvende for de andre botanicals, og det skyldes formodentlig brugen af dild, som er med til at bidrage med en smoothness og rundhed til ginen.

kr. 190,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Nordic Spirits Lab Gin er virkelig en oplevelse du skal unde dig selv og dine gæster. Denne gin er lavet på en kombination mellem gin og akvavit – en såkaldt hybrid gin med botanicals fra akvavit. Du får her en intens smag og varme fra enebærret, de friske korianderfrø og kvanrod, som kombineres med den friske appelsinskal og appelsinblomst. Til slut mødes du af subtile citrus og florale noter, som får ginen til at gå op i en højere enhed. Selvom at enebærret i denne gin giver en intens smag, er den bestemt ikke overdøvende for de andre botanicals, og det skyldes formodentlig brugen af dild, som er med til at bidrage med en smoothness og rundhed til ginen.

Dette passer perfekt til Nordic Spirits Lab Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?