Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

North Berwick Gin

70Cl
42 %

NB Gin er ikke mindre end en dronning værdig. Den blev serveret til Dronning Elizabeths 90 års fødselsdag, og igen til Prins Harry & Meghans bryllup og er kåret til at være verdens bedste gin.
Steve & Viv Muir, som står bag denne delikate gin, startede i 2011 med at brygge i hjemme i deres eget køkken og flyttede senere deres produktion ud i deres garage, hvor de i dag har et mikrodestilleri. De forskellige botanicals destilleres i en lille 120 liters kobberdestilator fra verdens ældste producent John Dore i London. Denne fantastiske gin er resultatet af ren nysgerrighed, interesse og ikke mindst kærlighed til det perfekt.

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

NB Gin er ikke mindre end en dronning værdig. Den blev serveret til Dronning Elizabeths 90 års fødselsdag, og igen til Prins Harry & Meghans bryllup og er kåret til at være verdens bedste gin. Steve & Viv Muir, som står bag denne delikate gin, startede i 2011 med at brygge i hjemme i deres eget køkken og flyttede senere deres produktion ud i deres garage, hvor de i dag har et mikrodestilleri. De forskellige botanicals destilleres i en lille 120 liters kobberdestilator fra verdens ældste producent John Dore i London. Denne fantastiske gin er resultatet af ren nysgerrighed, interesse og ikke mindst kærlighed til det perfekt. Ginen er ved første inhalering kraftig men ikke mindst frisk. Noter af fyrrenåle og citrus rammer næsen. Efter dette hintes der lette krydrede korianderfrø og et frisk pust af kardemomme. Ved første tår vil man hurtigt fornemme enebærets kraft og friske noter af fyrrenål. Ligesom ved duften er noterne af citrus fremtrædende, det samme er kardemommen og korianderfrø.

Dette passer perfekt til North Berwick Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?